Πώληση Βίλα, Uvita, Puntarenas, Κόστα Ρίκα, 100 m norte de la catarata Uvita

Πώληση - Cod. 24749

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 18251 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Το δυναμικό αυτό όχθη του ποταμού που βρίσκεται λίγα λεπτά από το κέντρο της ιδιοκτησίας Uvita είναι τεράστια. Αυτό ομαλές και απολύτως ωφέλιμο 18.251 m2 (4,4 στρέμματα) ακίνητο περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση στον ποταμό Cortezal, ένα υπάρχον σύγχρονο σπίτι και ένα επιπλέον 3 εργοτάξια. Ένα από τα εργοτάξια βρίσκεται δίπλα στο δημόσιο γέφυρα και προσφέρει εμπορικές δυνατότητες (teahouse ή εστιατόριο) με ιδιωτική είσοδο, χώρο στάθμευσης και μεγάλη πρόσοψη του ποταμού προσφέροντας εύκολη πρόσβαση, ένα υψηλό επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής και πολλές τρύπες κολύμπι.

Το πρώτο σπίτι χτίστηκε το 2011, καθώς οι ιδιοκτήτες », προσπάθησε να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη κοινότητα που αποτελείται από 3 σπίτια και ένα τεϊοπωλείο / διαμέρισμα. Η αρχιτεκτονική για τα 3 σπίτια είναι ταυτόσημη? ευρύχωρο, ανοιχτό και σε αρμονία με τη φύση. Το συμπληρωμένο κύρια κατοικία βρίσκεται στο ανώτερο plantel. Ενώ η σχεδιαζόμενη 2ο σπίτι βρίσκεται κάτω στο ποτάμι και έχει ρεύμα, νερό και μια βάση από σκυρόδεμα στη θέση του (αξίας περίπου $ 50.000). Δεν έχουν ξεκινήσει εργασίες για την τρίτη θέση στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε άλλο εμπορικό θέση.

Το υπάρχον σύγχρονο σπίτι προσφέρει υπέροχη θέα στην θέα στο ποτάμι και ωραίο ωκεανό πάνω στις κορυφές των δέντρων, καθώς βρίσκεται στην άκρη της κορυφογραμμής. Θέα στον ωκεανό μπορεί να διευρυνθεί, ωστόσο οι ιδιοκτήτες επιλέγουν να διατηρήσουν τη γύρω φύση και διαθέτουν τα ποτάμια με αιχμή θέα στον ωκεανό. Ενώ απολαμβάνοντας τη φύση και τον καθαρό αέρα από την επεκτατική κατάστρωμα (72m2), θα νιώσετε σαν να βρίσκονταν ανάμεσα στις κορυφές των δέντρων. Το υπάρχον σπίτι είναι περίπου 225 μ2 συμπεριλαμβανομένου ενός ασφαλούς κελάρι αποθήκευσης (24 m2), πατάρι / σοφίτα (18 m2) και κατάστρωμα κατασκευασμένο από επεξεργασμένο ξύλο Ecomaderas.

 Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο και πλήρως επιπλωμένα. Με τη διατήρηση του θέματος να είναι σε αρμονία με τη φύση, το μεγαλύτερο μέρος του ξύλου που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σπιτιού είχε ανακτηθεί από το ακίνητο. Η αίσθηση της φύσης είναι άφθονη σε όλο το σπίτι? συμπεριλαμβανομένων χειροποίητα ντουλάπια της κουζίνας και το ξύλο σκάλα στο άνω δώμα χρησιμοποιώντας Laurel ξύλο, εξωτερικές πόρτες από Cedar και εσωτερικές πόρτες του ευκαλύπτου και η Μελίνα. Λόγω της διατήρησης των δέντρων και την έξυπνη ανάπτυξη, την άγρια ​​ζωή αφθονεί στην περιοχή. Για την ενίσχυση της ζωής σας και την προσέλκυση της άγριας ζωής, το ακίνητο έχει φυτευτεί με πολλά οπωροφόρα δέντρα, συμπεριλαμβανομένων? μπανάνα, μάνγκο, παπάγια, αβοκάντο και πολλά άλλα.

Όλοι οι ζωντανοί χώροι έχουν πλήρη παράθυρα πρόσοψη με διπλό συρόμενες πόρτες (γυαλί και cedazo). Η κουζίνα είναι όμορφα εξοπλισμένα και το ανοικτό σχέδιο ορόφων του σπιτιού προσφέρει θέα από την κουζίνα. Το επιπλέον σοφίτα είναι κατάλληλη για τη μελέτη ή επιπλέον υπνοδωμάτιο και έχει ένα ξύλινο δάπεδο. Κάτω από το σπίτι υπάρχει ένα μεγάλο κελάρι, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου ξηρό δωμάτιο (6 m2) με αφυγραντήρα και πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Είτε ψάχνετε για ένα απλό αλλά κομψό ιδιωτική κατοικία που βρίσκεται μέσα σε ωραιότερα φυσικό περιβάλλον της Κόστα Ρίκα ή επιθυμούν να συνεχίσουν την ανάπτυξη σε αυτό το εύκολα προσβάσιμο, ιδιωτική περιουσία για να δημιουργήσετε ένα ξενώνα ή άλλες εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, η Uvita ζούγκλα σπίτι και River lodge ιδιοκτησία είναι τέλεια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB