Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Monteverde, Puntarenas, Κόστα Ρίκα, Alto Cebadilla

Πώληση - Cod. 36655

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 20000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Πρόκειται για ένα όμορφο ορεινό σπίτι με υπέροχη θέα στον ωκεανό. Εάν κινείστε ή συνταξιοδοτείτε και ψάχνετε για ειρήνη και ηρεμία, αυτό είναι ένα ιδανικό σπίτι για εσάς. Είναι ένα μοναδικό πολυτελές ορεινό αρχοντικό των 5 στρεμμάτων. Το σπίτι βρίσκεται στο Monteverde, Cost Rica.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο ορεινό σπίτι με υπέροχη θέα στον ωκεανό στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το σπίτι είναι ένα σπίτι με 4 υπνοδωμάτια 2.5 λουτρά και είναι πλήρως επιπλωμένο, 2562 τετραγωνικά πόδια και περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι. Διαθέτει 2 γκαράζ αυτοκινήτων με ηλεκτρικό άνοιγμα, το οποίο είναι το ιδανικό σπίτι υποδοχής σε ένα βροχερό απόγευμα, με αποθήκη που συνδέεται με το κυρίως σπίτι για επιπλέον αποθήκευση. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ανοιχτό μπάνιο με Jacuzzi με θέα στον Ειρηνικό. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να γεμίσει αυτή την ανοιχτή κατοικία και να πλαισιώνει τέλεια την απίστευτη θέα έξω. Απολαύστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το ευρύχωρο κλειστό αίθριο, ανεξάρτητα από την ημέρα. Η τιμή μειώθηκε από $ 395.000 σε $ 365.000.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB