Πώληση Μονοκατοικία, Santa Ana, Santa Ana, Κόστα Ρίκα, Rio Oro

Πώληση - Cod. 29115

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1035 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Επενδύστε τα χρήματά σας σε ένα υγιές, ανθεκτικό και υψηλής σπίτι πρόνοιας. Bio Domus D01 που βρίσκεται στην Santa Ana, Κόστα Ρίκα, είναι ένα σπίτι των 460 μ2 κατασκευής, ένα διώροφο σπίτι με ιδιωτική πισίνα σε οικόπεδο 1035 μ2 με 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια.

Bio Domus D01 βρίσκεται στην κεντρική κοιλάδα σε μια ιδιωτική συγκυριαρχία κοντά στην όμορφη πόλη Santa Ana, όπου απολαμβάνετε όλο το χρόνο ο καιρός την άνοιξη-όπως.

Είναι ένα διώροφο σπίτι. Πρόκειται για ένα βιώσιμο και υγιές σπίτι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Πρόκειται για ένα εντελώς πράσινο οικοδομικό έργο, όπου φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα και τεχνικές κατασκευής επιτρέπουν την εξοικονόμηση ενέργειας και την αποτελεσματική προστασία από την υγρασία και τη ραδιενέργεια του εδάφους, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό σπίτι και υψηλή άνεση διαβίωσης.

Η έννοια του σπιτιού είναι ανοιχτή, δυναμική, σύγχρονη, ουσιαστική και μινιμαλιστικό.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από: ένα μεγάλο λόμπι, ένα σαλόνι 60 m2, ένα χορογραφικό κεντρικό αίθριο με πισίνα και κατάστρωμα, μια σύγχρονη ιταλική κουζίνα με μεγάλο αεριζόμενο ντουλάπι, ένα δωμάτιο δείπνο, μια μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, 1 υπνοδωμάτια, 1 πλήρες μπάνιο με μπιντέ, ένα πλυντήριο, το γκαράζ και το 700 μ2 κήπο.

Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από: 3 υπνοδωμάτια, 3 πλήρες μπάνιο με μπιντέ, 2 μεγάλα βεράντα με πανοραμική θέα, με τα πόδια στο λινοθήκη. Παροχές: κεντρική ηλεκτρική σκούπα, ηλιακό θερμοσίφωνα και διανομής νερού από σωλήνα PEX, Ευρωπαϊκό παράθυρα και πόρτες, αυτόματες ηλιακή κουρτίνες, κεντρική πόρτα ασφαλείας, έπιπλα, δάπεδο από πορσελάνη, πλακίδια τοίχου μπάνιου και είδη υγιεινής είναι όλα από τον διάσημο ιταλικές μάρκες.

Αυτό το όμορφο και εξαιρετικό σπίτι έχει δημοσιευθεί σε διάφορα Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής περιοδικά για έννοιας βιο-αρχιτεκτονική της, εκτός έχει επιλεγεί το 2014 για την έκδοση του βιβλίου «150 καλύτερες ιδέες Αειφόρος Κατοικία" που δημοσιεύθηκε στο Λονδίνο από Harper Collins, της βιώσιμη και υγιή στέγαση.

Διαθέτει μεγάλους ανοιχτούς χώρους, που χαρακτηρίζεται από τη χρήση των φυσικών υλικών και ουδέτερα χρώματα. Το λευκό, το ξύλο, η πέτρα, η χρήση του φυσικού φωτός, ανοιχτοί χώροι, το κεντρικό αίθριο με νερό (πισίνα), είναι όλα τα στοιχεία που επιτρέπουν να ξαναβρεί τη χαρά της που ζουν ένα σπίτι στην ύπαρξή της, να παραμείνουν υγιείς και να έχουν αεριζόμενους χώρους με ιδιαίτερη προσοχή σε μια νέα συνειδητοποίηση της κοινωνικής πρόνοιας.

Είναι ένα από τα πρώτα σπίτια στην Κόστα Ρίκα που πληρούν τις 7 βασικές διαδικασίες για ένα πράσινο σπίτι, σύμφωνα με τις τεχνικές Βιο-Αρχιτεκτονική: μόνωση και εξαερισμό θεμέλια, Αντισεισμική τοίχους φέροντα που είναι τόσο υγιείς και αναπνέει, Composite ξύλο-χάλυβα-σκυροδέματος πλάκες δαπέδου, αεριζόμενα και αναπνέει στέγες, Παθητικά συστήματα φυσικής κυκλοφορίας του αέρα, τα ευρωπαϊκά συστήματα για το άνοιγμα, για τον κατάλληλο εξαερισμό και διάχυση της ημέρας, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την πλήρη ενεργειακή αυτάρκεια.

Τώρα έχουμε ένα ειδικό offert για δύο υπέροχες ιδιότητες στην Κόστα Ρίκα. Στην τιμή των $ 1020000 μπορείτε να αγοράσετε BIODOMUS D01 και μια νέα παραθαλάσσια βίλα στο Cabo Velas Residences boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται σε Playa Flamingo μία από τις πιο όμορφη παραλία της Guanacastes Χρυσή Ακτή, μόλις 55 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Daniel Oduber στη Λιβερία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB